PREDVODI IH HERR FLICK: Pogledajte kako danas izgledaju neke od zvijezda TV serije "Allo, allo!" (FOTO)

Serija "Allo, allo!" jedan je od najgledanijih sitcoma svih vremena, a snimala se od 1982 do 1992. godine.

  • Kultura

  • 14. Jul. 2020  14. Jul. 2020

  • 1

Legendarnog oficira Gestapoa igrao je engleski glumac Richard Gibson. Inače, ulogu Herr Flicka dobio je nakon što ga je koautor i producent serije "Allo, Allo!" David Croft na vjenčanju svoje kćerke čuo kako priča vic imitirajući njemački akcenat, piše B92.

Kada se završila serija "Allo, allo!", Gibson je sa koleginicom Kim Hartman izvodio predstavu o Helgi i Herr Flicku u kojoj su u kabare tačkama izvodili i pjevali razne skečeve iz ovog ostvarenja. Pored njega, na fotografiji su i ostale zvijezde popularne serije koje će pravi poštovaoci sigurno prepoznati: Yvette, Helga i poručnik Gruber.

(SB/B92)    

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...