IZGLEDA DA JE REKAO DOSTA: Roma odredila cijenu, Džeko...

...vjerovatno napušta klub.

  • Sport

  • 14. Jul. 2020  14. Jul. 2020

  • 0

Prema navodima italijanskog medija "Corriere dello Sport", Roma svim silama pokušava dovesti Arkadiusza Milika u svoje redove.

Fudbaler Napolija je primarna meta Rimljana te će učiniti sve kako bi on stigao na Olimpico. Ipak, finansijski problemi su veliki u Romi pa će se morati riješiti nekoliko fudbalera, a jedan od njih je naš reprezentativac i najbolji fudbaler Rome Edin Džeko.

Roma će, u zamjenu za Milika, poslati Cengiza Undera plus novac, a novac bi se zaradio upravo prodajom Džeke u Inter. Antonio Conte, trener ekipe iz Milana, zainteresovan je duže vrijeme za našeg napadača, a cijena koju je Roma odredila za Džeku, iznosi 15 miliona eura, što bi trebalo biti dovoljno Napoliju da pusti Milika, što znači da bi, uz Undera, Roma platila Napoliju 15 miliona eura za poljskog napadača.

(Sportske.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...