RONALDOVA GEORGINA NE PRESTAJE PROVOCIRATI: Sada je pokazala šta može utreniranom zadnjicom (VIDEO)

Svaki slobodan trenutak jedan od najpoznatijih nogometaša svijeta Cristiano Ronaldo koristi da sa porodicom uživa na luksuznoj jahti krstareći po napuštenim uvalama. Naravno, njihov odmor ne može proći bez paparazza, koji ih prate u stopu, ali i koriste svaku priliku da snime njegovu zaručnicu u minijaturnim bikinijima.

  • Show

  • 14. Jul. 2020  14. Jul. 2020

  • 1

Ovog puta, Georgina Rodriguez sama se pohvalila najnovijim fotografijama s luksuzne jahte, na kojoj uživa sa zaručnikom, jednim od najpoznatijih nogometaša današnjice Cristianom Ronaldom i djecom. Na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj sjedi na platformi stražnjeg dijela jahte, dok iz mora izviruju Ronaldo i trogodišnji Mateo.  

alt   alt   alt

Fotografija je u kratkom roku prikupila više od dva miliona lajkova, a kako i ne bi kada je i ovoga puta dobro vidljiva njezina stražnjica u jednodijelnom tanga kupaćem kostimu.  

Dvadesetšestogodišnja ljepotica uživa u pokazivanju svog tijela, ne krijući da dnevno provodi sate naporno trenirajući kako bi bila u top-formi. Na videu koji je objavila prije dva dana, pokazala je kako s ekipom radi kružne treninge, koje sama vodi, ali je javnost ipak zaludila kada je zatverkala dobro utegnutnom stražnjicom.

     

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...