STIGLI REZULTATI ČETVRTOG TESTA NA KORONU: Premijer Hrvatske Andrej Plenković je...

Premijer Hrvatske Andrej Plenković obavio je u utorak testiranje na prisutnost koronavirusa.

  • Regija

  • 14. Jul. 2020  

  • 0

Nalaz je negativan, potvrđeno je večeras iz Vlade Hrvatske.

"Predsjednik Vlade Andrej Plenković obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Nalaz je negativan", rekao je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić.

Plenković se testirao na prisutnost koronavirusa jer je jučer bio na sastanku s ministricom Blaženkom Divjak kojoj je danas određena mjera samoizolacije.

Državna tajnica u Ministarstvu znanosti pozitivna na koronavirus, Blaženka Divjak i svi dužnosnici su u samoizolaciji.

Plenković je jučer predsjedao šestom sjednicom Nacionalnog vijeća za uvođenje eura kao službene valute u Republici Hrvatskoj, a na tom sastanku sudjelovala je i ministrica Blaženka Divjak koja je danas od epidemiologa dobila uputu o samoizolaciji i testiranju na koronavirus.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...