BILA JE NA VRHUNCU SLAVE, A ONDA JE IZNENADA NESTALA: Najveća zvijezda čuvene serije danas radi kao kuharica, sve se dogodilo slučajno…

Na svojoj gastro karijeri radi već neko vrijeme, objavila je kuharicu, a na vlastitom lifestyle portalu objavljuje recepte i videe koji su našli put do publike. 

  • Show

  • 15. Jul. 2020  15. Jul. 2020

  • 0

Nekadašnja glumica svoju strast prema gastronomiji otkrila je slučajno, kada se okušala kao voditeljica vlastitog televizijskog showa „Dinner at Tiffani’s“, koji je vrlo uspješno prošao.

U kultnoj teen seriji „Beverly Hills, 90210“ igrala je Valerie Malone i tako stekla veliku popularnost, zajedno sa svojim kolegama Lukeom Perryjem, Jasonom Priestleyjem, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ianom Zieringom, Gabrielle Carteris, Brianom Austinom Greenom i Tori Spelling.

No, Tiffani Thiessen (46) posljednjih se godina okrenula novoj ljubavi - kuhanju.

Na svojoj gastro karijeri radi već neko vrijeme, objavila je kuharicu, a na vlastitom lifestyle portalu objavljuje recepte i videe koji su našli put do publike. 

Nekadašnja glumica svoju je strast prema gastronomiji otkrila slučajno, kada se okušala kao voditeljica vlastitog televizijskog showa „Dinner at Tiffani’s“, koji je vrlo uspješno prošao.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...