I TO SMO DOČEKALI: Čuvena švedska platforma za slušanje muzike od sada dostupna i u BiH...

Platforma za slušanje muzike Spotify od utorka je dostupna u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini i na još deset tržišta.

  • HiTec

  • 15. Jul. 2020  15. Jul. 2020

  • 0

Spotify od utorka nudi besplatne usluge i pretplatu na ukupno 13 novih tržišta. To su Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Albanija te Rusija, Bjelorusija, Kazahstan, Moldavija i Ukrajina.

Time se ta globalno popularna platforma proširila na sveukupno 92 tržišta, a na to se odlučila nakon snažnog rasta tokom pandemije koronavirusa, piše Hina.

Spotify je platforma iz Švedske koja je krajem prošle godine prestigla Apple kao predvodnik tržišta slušanja muzike te ima više od 130 miliona korisnika.

Platforma omogućava slušanje muzike ili podcasta u svakom trenutku na računaru, mobitelu ili tabletu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...