ČUVENI SRPSKI VATERPOLISTA I BIVŠI MUŽ NATAŠE BEKVALAC: "Ispao sam pi*ka, krvavo sam se zaje*ao što sam podržao Vučića"

A, sve je počelo 7. jula kad je Ikodinoviću čaša žuči prelila čašu meda.

  • Regija

  • 15. Jul. 2020  15. Jul. 2020

  • 0

Nekadašnji vaterpolo as Danilo Ikodinović ne želi da se pomiri sa terorom vlasti, ustao je u odbranu građana Srbije koji danima protestuju širom zemlje, ne štedi predsjednika, ali danas je opleo i po sebi. Bivši reprezentativac je 2017. godine podržao Vučića na gradskim izborima, ipak...

- Čuvajte se ljudi! Bolest je uzela maha. MORAMO POBJEDITI BOLEST! Do konačne pobjede! Uživajte u lijepom danu i lijepim mislima - uz stisnutu pesnicu poručio je Ikodinović.

A, sve je počelo 7. jula kad je Ikodinoviću čaša žuči prelila čašu meda. Otvorio je dušu:

- Boli me k.... kako bi bilo roditeljima Vulina! Ti si donio odluku da se proglasi pobjeda nad koronom! Ti si dozvolio da se održe derbi, Kup, turnir, izbori! Ti! Niko drugi! Tada se zarazilo najviše ljudi! I sad mi građani idemo u kuće, a ti i tvoji ćete da se kurčite okolo! Bolnice su nam prepune jer su naša država i sistem, k.... kur...! Sram vas bilo stoko neotesana! Opet ljude u kućni pritvor, a vi ćete da se šetkate i kurčite okolo jer ste vlast! Pih, serem vam niz leđa!

Postao je mentalni pokretač većine slobodarske Srbije, bio je jedan od rijetkih sportista (uz Igora Butuliju, Ognjena Koromana, Veselina Vujovića, Srđana Plavšića...), koji su odmah stali uz narod, a protiv bjesomučnog prebijanja učesnika protesta u Beogradu i Novom Sadu, prenosi direktno.rs.

- Neki mi govore bravo, neki govore jesi lud, ćuti, vidiš da ovaj ne jebe nikog. Ne treba bravo,a još manje ćuti, jer smo dosta ćutali i savijali se. Beskičmenjak nisam, a znam da ima još puno takvih! Treba samo tražiti da nas dostojanstveno tretira bilo koja vlast, a ne kao marvu.

Na svaku anomaliju vlasti, a bilo ih je mnogo je reagovao.

- Čekaj, čekaj.. Demonstranti bacali suzavac na policiju? Slinavi, iako je od tebe, mnogo je!

Zgražavao se na situaciju.

- Ovo je normalna upotreba sile, Rebiću? Doći će vreme kad će nekad na tebi i tvojim najbližim upotrebljavati ovu normalnu silu.. Ali ne policija ova jadna i bijedna. Govedo!

Jedan twit pre ovog današnjeg takođe mnogo govori o karakteru proslavljenog vaterpoliste.

- Saglasan sam da treba voditi računa, biti odgovoran, nositi maske, pogotovo u zatvorenom prostoru. Da ne idemo na mjesta gde je 500 ljudi na 200 kvadrata, držati distancu, izbjegavati svaki mogući bliski kontakt. Ali Brnabi, recite da ste vi prvi zasrali, preuzmite odgovornost!

U Srbiji vlast preko svojih medija vodi najprljaviji medijski rat, a Danilo Ikodinović zna svoju prošlost, zna da bude odgovoran i ne želi da ga predstave kao licemera. Respekt.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...