MLADIĆI U TUZLI UHAPŠENI ZBOG POKUŠAJA UBISTVA: Snimali mučenje muškarca i psa...(UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Tokom operativnog rada na ovom predmetu na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se pored premlaćivanja muškarca vidi i zlostavljanje kućnog ljubimca, odnosno psa.

  • Hronika

  • 15. Jul. 2020  

  • 0

Muškarci inicijala E.M. i A.M. koji su nastanjeni u Tuzli uhapšeni su zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela pokušaj ubistva. Prema informacijama do kojih je došao Klix.ba, oni su muškarca iz Tuzle pretukli u jednom stanu, a sve su snimali mobilnim telefonom.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić je kazala da su policijski službenici uhapsili 28-godišnjeg E.M. i 30-godišnjeg A.M. koji su nastanjeni u Tuzli zbog sumnje u počinjenje krivičnog djela pokušaj ubistva koje se dogodilo 7. jula ove godine.

Kapidžić nam je kazala da su osumnjičeni predati u nadležnost Kantonalnog tužilaštva u Tuzli na dalje postupanje.

Prema nezvaničnim informacijama, E.M. i A.M. se terete da su 7. jula ove godine u jednom stanu u Tuzli pretukli muškarca iz ovog grada, a nemili čin su snimali mobilnim telefonom. Snimak je završio kod policijskih službenika koji su rasvijetlili krivično djelo.

Tokom operativnog rada na ovom predmetu na društvenim mrežama se pojavio snimak na kojem se pored premlaćivanja muškarca vidi i zlostavljanje kućnog ljubimca, odnosno psa.

Kapidžić nam je kazala da se u vezu sa krivičnom djelom teška krađa koje je počinjeno u kući u Tuzli, kao i za otuđenje psa dovodi 28-godišnji E.M.

Rekcijom policije, prema riječima Kapidžić, pas je nepovrijeđen vraćen vlasnicima, pronađeni su i otuđeni predmeti, a službenici Uprave policije MUP-a TK trenutno rade na izvještaju po ovom krivičnom djelu.

Neslužbeno saznajemo kako je psić zbog posljedica mučenja uginuo.

  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...