HALID BEŠLIĆ SE POŽALIO NOVINARIMA: "Nema više zabava, i ona jedna mi je prisjela, izlazi mi i na oči i na uši"

Svi njegovi izlasci svode se na odlazak iz kuće u njegov motel i natrag.

  • Estrada

  • 15. Jul. 2020  15. Jul. 2020

  • 0

Ponašam se primjereno, čuvam i sebe i druge, kaže Halid

Desetak dana unazad nisam poznavao nikoga ko boluje od korone, sad znam nekoliko njih, priča legendarni pjevač Halid Bešlić (66) za 24sata.hr, koga su povratak i jačanje korona virusa “potjerali” u izolaciju.

Svi njegovi izlasci svode se na odlazak iz kuće u njegov motel i natrag. I s maskom u prodavnicu da kupi sve što unuci požele. Sa suprugom Sejdom prošeta prirodom i pazi da ni s kim ne dođe u kontakt. Korona partyji su, kaže, iza njega.

"Ponašam se primjereno, čuvam i sebe i druge, nema više zabava. I ta je bila jedna jedina. Prisjela mi je, izlazi mi i na oči i na uši", iskreno će nam Halid.

Podsjetimo, Bešlić je početkom maja, dok su stroge epidemiološke mjere bile na snazi, “uhvaćen” kako se s društvom zabavlja na “korona partyju”. Pjevalo se, pilo, slavilo…

Ali pjevač kaže da je naučio lekciju i takve stvari više neće ponavljati. Sad dane provodi u igri s unucima koji su prije desetak dana došli iz Njemačke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...