VLASNICI HOTELA NA TREBEVIĆU ODUŠEVLJNI GOSTOM: "Hvala ti, Nole, u ime Sarajeva i cijele BiH..." (VIDEO)

Domaćini oduševljeni posjetom tenisera.

  • Društvo

  • 15. Jul. 2020  16. Jul. 2020

  • 0

Prvi teniser svijeta Novak Đoković boravio je u Sarajevu, a svojim ponašanjem je oduševio radnike u hotelu gdje je odsjeo kao i brojne ljubitelje tenisa sa kojima se sreo. Đoković se trudio da svima izađe u susret.

Novak je odsjeo u hotelu na Trebeviću čiji su domaćini su otkrili da najbolji teniser svijeta nije imao specijalne zahtjeve.

"Novak je od početka bio divan prema svima, uvijek je razgovarao s osmijehom i nijednog trenutka, iako smo mi bili svesni toga, nije se mogao steći utisak da je riječ o svjetskoj ličnosti i jednom od najpoznatijih sportista današnjice. Nije bio zahtjevan i bila je velika čast na taj jednostavan način raditi s takvim ljudima", naveli su u hotelu.

Đoković je pored toga na svom profile se pohvalio i letom helikopterom.

Odmah po slijetanju je popravio drvo koje je oštetio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...