VUKANOVIĆ DODIKU NE DA MIRA: Na raportu kod Nelsona; Dodik ispunjava sve zadatke, pristao je na ANP i deblokirao put BiH u NATO…

Narodni poslanik Nebojša Vukanović oglasio se na svom blogu nakon sastanka člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i ambasadora Erica Nelsona u Ambasadi SAD-a.

  • Politika

  • 16. Jul. 2020  16. Jul. 2020

  • 1

"Velika srbenda, patriota, rusofil i protivnik NATO integracije, lažni otac nacije i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik jučer je bio na raportu u Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu, gdje je dobio nove jasne instrukcije i zadatke od ambasadora Nelsona šta se od njega očekuje u narednom periodu", piše na svom blogu narodni poslanik Nebojša Vukanović, dodajući kako su Dodiku saopćena očekivanja u vezi s usvajanjem budžeta i potrebom održavanje lokalnih izbora te da je izvjesno da će Dodik, nakon dužih opstrukcija i ucjena, popustiti i da će njegovi poslanici podržati usvajanje budžeta i tako omogućiti održavanje lokalnih izbora krajem godine.

Vukanoviću je čudno da ambasador Nelson razgovara s Dodikom, iako su mu prije nekoliko godina uvedene sankcije zbog brojnih ispada, nenormalnih izjava, nestašluka i ponašanja koje, u najmanje ruku, nije bilo prikladno.

"Dodik ispunjava sve zadatke, pristao je na ANP i deblokirao put BiH u NATO, provodi pogubnu neoliberalnu dogmu, krčmi i uništava Republiku Srpsku, prodaje sve njene resurse i prirodna bogatstva pa mu se često gleda kroz prste i tolerira ludačko ponašanje", zaključuje Vukanović.

(SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...