TRI MILONA LAJKOVA ZA PET MINUTA: Kim Kardashian naglasila bujni dekolte, fanovi u transu...

Reality zvijezda i poduzetnica Kim Kardashian-West itekako dobro zna zaintrigirati svoje brojne pratioce na društvenim mrežama.

  • Sex i grad

  • 17. Jul. 2020  17. Jul. 2020

  • 0

Zvijezda showa "Keeping Up With The Kardashians" i supruga ekscentričnog muzičara Kaynea Westa, koji je najavio svoju utrku na američkim predsjedničkim izborima, u posljednje vrijeme dodatno podgrijava zanimanje fanova i svojim objavama na Instagramu.

Kim je na ovoj popularnoj društvenoj mreži, gdje ima nevjerovatnih 179 miliona pratilaca, ponovno užarila internet najnovijim seksi izdanjem u ljubičastom korzetu. Za svoju objavu Kim je u kratkom roku zaradila gotovo tri miliona lajkova.

Foto: Profimedia

Izvor: Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...