SINDROM SAGORIJEVANJA: Prošao je kroz crveno, a kazna je odmah stigla (VIDEO)

Ovaj vozač Forda se htio pokazati, ali na kraju će noćnu vožnju pamtiti po nečemu drugom.

  • Auto

  • 18. Jul. 2020  18. Jul. 2020

  • 0

"Snimka prikazuje automobil na raskrižju u kojem vozač nervozno važe hoće li proći raskrižjem dok mu je crveno svjetlo na semaforu. Radi se o Ford Focusu u ST izvedbi, čiji motor daje 256 KS i 366 Nm, a koji, očito, omogućava da se premosti elektronika i izvodi manji burnout", piše Index.hr.

A vozač je odlučio napraviti upravo to kao uvod u prolazak kroz crveno. Pritom nije očekivao da je na suprotnoj strani automobil u kojem putnici, očito upozoreni njegovim performansom s gumama, prate šta će učiniti. Tako i biva, pa čim prođe kroz crveno, pale se rotacije i završava vožnja.

Događaj se zbio u Kanadi, gdje je kazna za prolazak kroz crveno oko 325 dolara. Ovaj vozač vjerovatno je dobio i neku dodatnu kaznu, prije svega za burnout.

(Index.hr) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...