OSTAVILA MUŽA ZBOG LJUBAVNIKA PA POŽALILA: "Seks je bio izvrstan, ali u karantinu sam shvatila da mi fali muž!"

Mlada Britanka našla se u nezavidnoj situaciji kada je požalila zbog svoje odluke da napusti muža zbog ljubavnika. “Imam 27 godina te sam četiri godine u braku. Moj muž je godinu dana stariji od mene i vrlo je tradicionalan muškarac, kojem je teško izraziti svoje emocije”, započela je svoju priču.

  • Sex i grad

  • 20. Jul. 2020  20. Jul. 2020

  • 0

Prije više od godinu dana, na poslu se zbližila s novim kolegom za kojeg kaže da je potpuna suprotnost od njezinog muža. Drag je, zabavan i pun razumijevanja te nije trebalo dugo vremena da postanu prijatelji, ali i više od toga, iako je i on sam tada bio u braku.

“Seks je bio izvrstan, ali nije bilo tu neke emocionalne intimnosti”, kazala je. No, njezin kolega i ljubavnik počeo je gajiti sve snažnije emocije prema njoj, što je rezultiralo time da je čak ostavio i svoju suprugu.

“Nadao se da ću i ja ostaviti svog supruga”, ispričala je 27-godišnjakinja kojoj se to isto činilo kao dobra ideja te je i ona odlučila okončati brak te započeti ozbiljnu vezu sa muškarcem koji joj je ulijevao povjerenje te poklanjao više pažnje nego suprug.

Ipak, pandemija i novonastala situacija natjerala ih je da vrlo brzo počnu provoditi puno vremena u njegovom unajmljenom stanu.

“Čeznem za svojim domom, suprugom, vrtom…”, kazala je nesretna žena, kojoj se ne sviđa novi život. Čak se i javila suprugu koji bi je primio natrag te bi se, navodno, i promijenio zbog nje,kako bi smanjio nezadovoljstvo mlade žene. Ipak, ona misli kako bi takva njezina odluka shrvala njezinog sadašnjeg partnera te se obratila Deidre Sanders, engleskoj savjetnici za veze, koja piše za "Sun" kako bi joj pomogla u odluci.

Sanders je ženi rekla kako bi trebala napraviti listu pozitivnih stvari kod oba muškarca te da bi joj takvo realno sagledavanje činjenica zasigurno pomoglo.

“Koliko su, zapravo, na vaše probleme utjecali sadašnji životni uvjeti, koji će se promijeniti, a koliko kriza u pandemiji, zbog koje žalite za sigurnošću koju ste imali?”, priupitala je Deidre te poručila da te sigurnosti nisu ono što osobu čini sretnom.

Isto tako je kazala kako bi joj, ukoliko se vrati suprugu, mogao mnogo pomoći bračni terapeut.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...