ONA JE BACILA I LEGENDARNOG BIELSU U DRUGI PLAN: Evo još jedan SAVRŠEN razlog zašto su mnogi s nestrpljenjem čekali povratak Leedsa u Premier ligu (FOTO)

Nakon 16 godina, Leeds United se vratio u Premier ligu, i to na oduševljenje i mnogih neutralnih nogometnih navijača.

  • Sex i grad

  • 21. Jul. 2020  21. Jul. 2020

  • 1

Svi se sjećaju starog dobrog Leedsa sa Markom Vidukom i Alanom Smithom, a sada se, nakon toliko godina, vraća na scenu. Marcelo Bielsa, popularni "luđak", vratio je navijačima Leedsa osmijeh na lice i dobio ulicu u gradu, ali i pored svega, dojam je da je malo pao u drugi plan pokraj atraktivne plavuše.

Ona se zove Emma Jones i strastvena je navijačica ovog kluba, ali i promoterka, kao i voditeljica na klupskoj televiziji.

"Nikada nisam bila nogometni fanatik, ali nakon što sam počela da pratim Leeds, postala sam to. Atmosfera i strast na tribinama brzo su me osvojili", poručila je Emma.

Pa, poželimo joj dobrodošlicu u Premier ligu i sreću, a otočkim fotoreporterima i novinarima neće nedostajati materijala.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...