"DUVAJ, LIPA": Aca Lukas odgovorio britanskoj pjevačici kosovskih korijena

Planetarna muzička zvijezda Dua Lipa nedavno je čestitala 12. godišnjicu nezavisnosti Kosova uz mapu velike Albanije, čime je pokrenula lavinu komentara u Srbiji.

  • Estrada

  • 22. Jul. 2020  22. Jul. 2020

  • 0

Njen potez naišao je na kritike mnogih, a jedan od njih je i pjevač Aca Lukas, koji se oglasio na svom Instagramu:

"Kosovo je Srbija! Duvaj, Lipa! Gospodo, nažalost i uz izvinjenje svima onima koji su i napisali nešto pametno, ja ću biti prinuđen da isključim komentare. Razlog je očigledan! Iznenadna pojava raznoraznih nepismenih, neobrazovanih, nevaspitanih neandertalaca me je naterala da to uradim! Ne pada mi na pamet da ovo preraste u rasističku svađu bolesnih i frustriranih idiota! Svi koji me poznaju, dobro znaju da čista obraza pevam u svim delovima ex-YU i tako će biti i dalje! Međutim, moja savest i obraz mi nalažu da na ovakve provokacije, ničim izazvane, imam potpuno pravo da odgovorim dotičnoj umetnici! Za razliku od nje, meni ovo niko nije platio, ovo je moj patriotizam i uz poštovanje svih vera i nacija, čiji patriotizam svakoga poštujem, dozvolićete da iskažem nezadovoljstvo i odgovorim na njenu provokaciju! To je moje pravo i niko mi ga ne može osporiti! Psovke koje su upućene meni od raznoraznih nedorečenih i isfrustriranih likova mi nisu smetale, ali neću dozvoliti da ovo komentarisanje preraste u šovinističku orgiju raznoraznih dokonih kretena! Šta sam imao, rekao sam. I to je samo odgovor na ono što je rekla dotična pevačica! Hvala", napisao je Lukas uz fotografiju na kojoj pokazuje dva srednja prsta.

Kurir.rs

NE PROPUSTITE

alt

NOVAK MIRI BALKAN, A DUA LIPA BI DA ANEKSIRA SVE U VELIKU ALBANIJU Britanski novinar žestoko opleo po albanskoj pevačici

alt

DUA LIPA NE PRESTAJE SA PROVOKACIJAMA: A evo kada je sve i kako albanska zvezda vređala Srbe i njihov IDENTITET! (FOTO)

alt

KIJA KOCKAR I SLOBA RADANOVIĆ SU SE UDRUŽILI: Bivši supružnici protiv britanske pevačice Dua Lipe! A ovo je RAZLOG! FOTO

alt

RODITELJI POPULARNE PEVAČICE SU IZ PRIŠTINE: Dua Lipa pokazala mamu, svi BRUJE o njenom IZGLEDU! Kao devojčica! (FOTO)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...