KIM KARDASHIAN OBJAVILA NAJGORU MOGUĆU VIJEST: Molim vas za suosjećanje i empatiju, moj suprug boluje od...

U ponedjeljak je Kanye West objavio seriju tvitova, a koji su kasnije izbrisani, gdje kaže da ga supruga pokušava zatvoriti na temelju zdravstvenog stanja i uporedio je samog sebe s Nelsonom Mandelom.

  • Show

  • 23. Jul. 2020  23. Jul. 2020

  • 0

Kim Kardashian objavila je u srijedu da njen suprug Kanye West, čije su nedavne izjave i ponašanje izazvale zabrinutosti, boluje od bipolarnog poremećaja te je zamolila za suosjećanje i empatiju.

U ponedjeljak je West objavio seriju tvitova, a koji su kasnije izbrisani, gdje kaže da ga supruga pokušava zatvoriti na temelju zdravstvenog stanja i uporedio je samog sebe s Nelsonom Mandelom.

Reper je u srijedu napisao na Twitteru da se pokušava razvesti od supruge, reality zvijezde Kim Kardashian, ali je nekoliko minuta kasnije izbrisao tvit. "Pokušavam se razvesti otkad se Kim susrela s Meekom u Warldolfu oko reforme zatvorskog sistema", napisao je West u poruci, optuživši suprugu za vezu s Meekom.

Kim je upozorila da oni koji "razumiju duševne bolesti i kompulzivne poremećaje, znaju da obitelj ne može kontrolirati bolest".

"Oni koji ga poznaju, znaju da njegove riječi nisu uvijek u skladu s njegovim namjerama", napisala je na Instagramu i podsjetila da "američko društvo zahtijeva tolerantnost prema mentalnom zdravlju, koju trebamo pružiti kada je najpotrebnija".

"Ljubazno tražim da nam javnost i mediji pruže suosjećanje i empatiju, potrebnu da sve to prođemo", poručila je zvijezda reality showa o obitelji Kardashian.

West je u nedjelju krenuo u predsjedničku kampanju skupom u Charlestonu, gdje je poprilično nevezano pričao o raznim temama, kao i o odluci koju je donio s Kim Kardashian da ne prekine trudnoću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...