OTIŠLA JE DANIELLA, NIJE REKLA ZBOGOM: Atraktivna TV voditeljica koja je otkrila kakav je Ronaldo u krevetu, danas je vlasnica kluba...

Prije dvije godine, Daniella, koja se smatra uspješnom influensericom i koja savršeno dobro zna da iskoristi svoju ljepotu i zanosni izgled pa ga unovči od sponzora zahvaljujući golišavim fotografijama i marketinškim objavama, tvrdila je da je Cristiano Ronaldo samo želio da spava s njom.

  • Sex i grad

  • 24. Jul. 2020  25. Jul. 2020

  • 0

"Bio je prvo stidljiv, ali je izgradio samopouzdanje i bio je pravi muškarac. Htio je da ispuni san i da ima seks sa mnom", svojevremeno je kazala zgodna Čileanka, atraktivna "Playboyeva" zečica i TV voditeljica.

Da zarađuje ozbiljan novac, pokazala je tako što je kupila klub u Čileu. Radi se o trećeligašu Rancagua Suru i uvjerena je da će s vremenom uspjeti da ga dovede do prve lige. Tridesetčetverogodišnjakinja dolazi upravo iz čileanskog grada Rancagua.

Objavila je sliku grba svog novog kluba uz poruku: „Predstavljam sportski klub Rancagua Sur. Uskoro ću krenuti ka profesionalnoj ligi. Još jedan lijep izazov, jer to je dio mog grada i dat ćemo sve od sebe da uspijemo", objavila je Daniella.

Iz kluba su ubrzo nakon toga kazali da sve još nije potvrđeno, ali da vjeruju u produktivnu saradnju i da će biti napravljen uspjeh koji će jednako veseliti i novu vlasnicu i sve navijače i klub.

Izvor: Instagram

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...