STO LJUDI, STO ĆUDI: Žena izbačena iz aviona, jer nije željela staviti masku na lice

Ostali putnici radosno su reagovali kada je žena izbačena.

  • Šareni svijet

  • 24. Jul. 2020  24. Jul. 2020

  • 0

Jordan Slade snimio je kako neidentificiranu ženu izbacuju s leta "American Airlinesa" nakon što je odbila poštovati pravila i staviti masku kako bi zaštitila sebe i ostale putnike. Bila je riječ o letu iz Ohaja za Sjevernu Karolinu, a i prije nego što je odbila staviti masku, žena se posvađala sa putnicima, kao i sa zaposlenicima. 

Zahtijevala je da prva uđe u avion, a nakon što je, zapravo, i ušla, postalo je jasno da ne želi staviti masku na licu. Nakon nekoliko minuta raspravljanja, ženu su zamolili da izađe iz aviona, na šta su ostali putnici počeli aplaudirati.

Pogledajte snimak:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...