SKANDALOZNO: Radojičić promovisao kružne tokove u Banjoj Luci pa proglasio sebe "Gospodarom prstenova"

Mnoge reakcije na ovu njegovu objavu na Facebooku bile su pozitivne, a nisu izostale ni kritike građana koji su ukazali na probleme u ovom bosanskohercegovačkom grad

  • Mini market

  • 24. Jul. 2020  24. Jul. 2020

  • 0

Banjalučki gradonačelnik Igor Radojičić na šaljiv način je promovisao infrastrukturne projekte u ovom gradu. Njegova objava na Facebooku je za relativno kratko vrijeme izazvala mnoštvo reakcija.Na spomenutoj društvenoj mreži Radojičić je objavio fotografiju na kojoj se vidi veći broj izgrađenih kružnih tokova u gradu na Vrbasu uz poruku preuzetu iz naziva popularnog istoimenog filma "Lord of the Rings (Gospodar prstenova)".

Tako se pohvalio da je tokom njegovog gradonačelničkog mandata napravljeno 11 kružnih tokova u Banjoj Luci.

Mnoge reakcije na ovu njegovu objavu na Facebooku bile su pozitivne, a nisu izostale ni kritike građana koji su ukazali na probleme u ovom bosanskohercegovačkom gradu.

 


Radojčić je za gradonačelnika izabran kao kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) na lokalnim izborima 2016. I na ovogodišnjim lokalnim izborima kako kandidat svoje i još nekoliko stranaka konkurisat će za ovu poziciju, piše Klix. Među njegovim protukandidatima bit će i zajednički kandidat Partije demokratskog progresa (PDP) i Srpske demokratske stranke (SDS) Draško Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...