JENNIFER LOPEZ JUČER JE PROSLAVILA 51. ROĐENDAN: Izgleda bolje nego ikad... (FOTO)

Ona je jučer proslavila 51. rođendan i izgleda bolje nego ikad.

  • Show

  • 25. Jul. 2020  25. Jul. 2020

  • 0

Najveća latino diva današnjice - neponovljiva Jennifer Lopez napunila je 51 godinu.

Ona je jučer proslavila 51. rođendan i izgleda bolje nego ikad.

Počela je kao plesačica pa se isprobala i u glumi, da bi potom osvojila sve muzičke top-liste. Nije se zaustavila na muzici, već vješto radi u sve tri oblasti – uz jednako uspješne izlete u svijet mode i beauty proizvoda.

Kampanja za novu liniju cipela JLO    

“Slušajte, i ja ću u jednom trenutku početi da starim. I onda će svi reći: ‘Pogledaj je, izgleda tako staro!’ Ali, trenutno se dobro držim. Neki dan, prišla sam Aleksu (njenom vjereniku) i donijela mu nešto, a zatim otrčala dalje. Rekao mi je da trčim kao da imam 25 godina. Nikad nisam izašla iz tog tempa 25-godišnjakinje i izgleda da sam i dalje u tom tempu. Ali, sve će se promijeniti kada kosti počnu da me bole”, ispričala je Lopez jednom prilikom.

Ipak se svima čini da s godinama J. Lo izgleda sve bolje, a i svaki put nas iznova zasjeni kada se pojavi na crvenom tepihu. Prisjetili smo se njenih najboljih izdanja.

Zbog ove "Versace" haljine koju je Lopez ponijela na dodjeli “Gremija”, izmišljena je Google pretraga po slikama. Tu haljinu ponijela je ponovo na Donatelinoj reviji godinama kasnije.

Na premijeri filma “Second act” nosila je raskošnu pink toaletu:

Na dodjeli Oskara 2015. godine pojavila su zlatnoj “Eli Sab” haljini:

Iste godine, Lopez je pokazala da joj "Versace" dizajn najbolje stoji. Njena haljina na “MetGala” događaju ostala je upamćena:

Također, na svečanosti Metropolitan muzeja, Lopez je dvije godine kasnije izgledala kao Elsa iz popularnog crtića “Zaleđeno kraljevstvo” u "Valentino" haljini:

Na 61. dodjeli "Gremi" nagrada, privukla je pažnju sjajnim asesoarom u vidu šešira sa širokim obodom:

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...