ŠOK NA BRITANSKOM DVORU: Kraljicu su zaprepastili detalji knjige; Otkriveno kako je Kate isprovocirala bijeg prinčevskog para…

Britanskoj kraljici ovaj je vikend prisjelo već za doručak. Jer, Elizabetu II. na stolu dočekalo najnovije izdanje dnevnih novina The Times, koji je od subote počeo objavljivati isječke iz dugoočekivane knjige “Pronalazak slobode: Harry i Meghan i stvaranje moderne kraljevske obitelji”.

  • Show

  • 27. Jul. 2020  

  • 0

Riječ je o bombastično najavljivanom štivu koje će ponovno uzdrmati britanski dvor i razotkriti sve detalje o odnosima između članova kraljevske obitelji.

Sudeći prema dosad objavljenim ulomcima, knjiga - čiji su autori Carolyn Durand i Omid Scobie, a izdavač Dey Street Books - detaljno opisuje zašto su Meghan (38) i Harry (35) smatrali da ih kraljevska institucija ne podržava te rasvjetljava frustracije para zbog palače i medija koji su se nekorektno odnosili prema njima.

Premda se šuškalo kako su britanski princ i njegova supruga osobno autorima knjige ispričali svoju stranu priče, oni to putem svog glasnogovornika oštro demantiraju.

Premda Meghan i Harry niječu da su na bilo koji način sudjelovali u stvaranju knjige, ne mogu zanijekati svoje bliske odnose s njezinim autorima. Carolyn Durand poznata je američka novinarka i bliska prijateljica para, a zajedno s Omidom Scobiejem već je napravila nekoliko intervjua s bivšim kraljevskim parom.

Scobie je jedan od omiljenih novinara Meghan Markle, čovjek koji je objavio detalje oko videopoziva što su ga vojvoda i vojvotkinja od Sussexa 21. aprila uputili kraljici Elizabeti II. u povodu njezinog 94. rođendana. Kraljici se to, kako su izvijestili britanski tabloidi, ni najmanje nije dopalo jer je od svog unuka i njegove supruge striktno tražila da njihova komunikacija s njom ostane privatna. Još manje joj se, kažu, dopala najava knjige u kojoj su svjedočili bliski prijatelji Harryja i Mehgan, a u kojoj, uz ostalo, stoji:

“Malo ko je mogao naslutiti istinu o Harryju i Meghan. Prvi put ‘Pronalazak slobode: Harry i Meghan i stvaranje moderne kraljevske obitelji’ otkriva nepoznate detalje o Harryjevu i Meghaninu zajedničkom životu. Kao članovi odabrane grupe novinara koji prate britansku kraljevsku obitelj i njihove zaruke, Omid Scobie i Carolyn Durand bili su svjedoci života mladog para.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...