BRAZZO U AKCIJI: Salihamidžić završava spektakularan transfer, napad Bayerna bit će nezaustavljiv…

Bayern bi u narednoj sezoni mogao imati spektakularan napad.

  • Sport

  • 29. Jul. 2020  29. Jul. 2020

  • 1

Nakon što su ovog ljeta doveli Leroyja Sanea iz Manchester Cityja, novi član bavarskog velikana mogao bi postati i urugvajski napadač Edinson Cavani.

Francuski mediji tvrde da je Hasan Salihamidžić u potrazi za još jednim napadačem, koji bi dodatno ojačao konkurenciju u vrhu napada, gdje imaju Roberta Lewandowskog, i odlučio je da pokuša angažirati Cavanija.

Salihamidžić je kontaktirao Cavanijevog agenta. Razgovaralo se o mogućem dolasku urugvajske zvijezde u Munchen i ne bi bilo nikakvo čudo da se to na kraju dogodi.

Cavani se prethodnih dana povezivao s Benficom. Ipak, portugalski velikan, prema svemu sudeći, neće moći da plati njegovu godišnju platu od minimalno 10 miliona eura pa je Bayern sasvim moguća opcija.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...