ODLIČNE VIJESTI ZA FK SARAJEVO: Općinsko vijeće Centar usvojilo prijedlog načelnika Ajnadžića; Koševo posuđeno klubu na 30 godina uz naknadu od...

Općinsko vijeće Centar Sarajevo usvojilo je prijedlog načelnika Nedžada Ajnadžića o tridesetogodišnjoj posudbi stadiona "Asim Ferhatović Hase" Fudbalskom klubu Sarajevo.

  • Sport

  • 29. Jul. 2020  29. Jul. 2020

  • 0

Kako javlja reporter N1 Haris Mrkonja, odluka je donesena jednoglasno, a uključuje opciju eventualnog produženja posudbe na još 15 godina.

Cijena posudbe je simbolična - 1 konvertibilna marka, a Sarajevo će, prema odluci, morati uložiti sredstva u modernizaciju stadiona.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...