ŠOK U PARLAMENTU REPUBLIKE SRPSKE: Pogledajte okršaj Dodika i Vukanovića koji je nadmašio sve dosadašnje skandale... (VIDEO)

Burno je bilo na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske.

  • Politika

  • 30. Jul. 2020  30. Jul. 2020

  • 1

Svojom diskusijom o tome šta je odgovorna nacionalna politika i šta su vitalni nacionalni interesi srpskog naroda Nebojša Vukanović ponovo je iznervirao i izludio Milorada Dodika pa je u odgovoru rekao da su Srbi JADAN i GLUP narod, jer podržavaju Nebojšu Vukanovića i slične, koji su njegovi veliki politički protivnici.

"Sramno je i skandalozno da Dodik javno, na sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, ovako govori o svom narodu, koga predstavlja skoro dvije decenije, i da ima imalo časti, ljudskosti i obraza, trebao bi odmah da izađe u javnost i uputi izvinjenje svom narodu, zatraži oprost, a potom podnese ostavku i povuče se sa političke scene, jer je to jedini način na koji on može braniti vitalni nacionalni interes, prestati da ponižava i gazi sopstveni narod", piše Vukanović u svom blogu.

Pogledajte video i govor Nebojše Vukanovića koji je Dodika iznervirao i ponovo doveo do ludila pa je vrijeđao vlastiti narod.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...