PANDUREVIĆKA ODRŽALA LEKCIJU MINISTRU LUKAČU: "Kako je u RS-u nemoguće vidjeti policajca sa..."

Pitanje Lukaču: Kako je nemoguće u federalnom Sarajevu vidjeti policajca bez maske i kako je kod nas nemoguće vidjeti sa maskom? - upitala je Pandurević ministra policije Republike Srpske

  • Politika

  • 30. Jul. 2020  30. Jul. 2020

  • 2

Aleksandra Pandurević,bivša zastupnica u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, opisala je na Twitteru svoje neugodno iskustvo sa policijom u Istočnom Sarajevu:

- Zaustavi me u Istočnom Sarajevu policija. Ja sa maskom jer u autu vozim i druge. Saputnici takođe. Policajac se primakao, bez maske, da može glavu bi ugurao kroz prozor.
Pitanje Lukaču: Kako je nemoguće u federalnom Sarajevu vidjeti policajca bez maske i kako je kod nas nemoguće vidjeti sa maskom? - upitala je Pandurević ministra policije Republike Srpske Dragana Lukača.I vjerovatno će ostati bez odgovora...

aleksandra-pandurevic-twitt

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...