BAKA SLIŠKOVIĆ KONAČNO OTKRIO: Bivši selektor "Zmajeva" odgovorio na pitanje koga bi više volio trenirati, Želju ili Sarajevo, pogledajte šta kaže o Balji...

Iskusni bh. stručnjak govorio je o mnogim stvarima iz svoje igračke i trenerske karijere te je otkrio nekoliko sjajnih anegdota. Dotakao se mnogih tema, a naravno, nezaobilazna je bila i Premijer liga BiH.

  • Sport

  • 31. Jul. 2020  31. Jul. 2020

  • 0

Blaž Slišković bio je gost u emisiji "Podcast Inkubator", koja se, inače, prikazuje na YouTubeu.

Naime, gledaoci su u komentarima postavljali pitanja Sliškoviću, a on je bez dlake na jeziku odgovarao na sve.

Jedno od najzanimljivijih pitanja bilo je koga bi Slišković radije trenirao u karijeri kada bi morao birati između Sarajeva i Željezničara. Nakon kratkog razmišljanja, dao je jako zanimljiv i iskren odgovor.

"Hm, ne bih ima ništa protiv toga da vodim ili jedan ili drugi tim", poručio je Slišković.

Također, jedan od gledalaca prisjetio se i legendarnog meča Vels - BiH, koji je obilježila izjava Sliškovića koji je vikao s klupe "Bola, reci Balji da se ne zaje*aje." Pitanje je bilo da li se Balja prestao zaje*avati, a Slišković je dao odgovor u svom stilu.

"Jeste prestao se, da ne budem vulgaran, z... Ali, u tom trenutku, znate, nogometaš kada je na terenu, on sasvim s drugim emocijama doživljava sve to nego trener, koji je pored terena. Tako da nisam zamjerio, u tom trenutku mi se to učinilo nepotrebnim i tako sam reagovao. Ni Baljić nije to shvatio ozbiljno i nije bilo problema oko toga, ali se kasnije uozbiljio u utakmici i odigrao je mnogo profesionalnije. Nije to profesionalnost, ne smijete potcijeniti protivnika, kroz noge tunel i to sve, ali samo u svrhu. Ali, to nije bilo u svrhu, to je bilo negdje na centru, gdje se on, upravo tako da se izrazim, eh... zafrkavao", rekao je Slišković, a taj trenutak možete pogledati od 5:22.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...