JE LI MOGUĆE: Žena s nevjerovatno uskim strukom tvrdi da je njeno tijelo potpuno prirodno

Dvadesettrogodišnjakinja iz Mijanmara tvrdi kako je njen izgled rezultat prirodnih proporcija.

  • Šareni svijet

  • 31. Jul. 2020  31. Jul. 2020

  • 0

Dvadesettrogodišnja Su Naing, porijeklom iz Mijanmara, tvrdi da je njen nevjerovatno uzak struk rezultat prirodnih proporcija, a ne kozmetičkih operacija. Su ima struk širok nevjerovatnih 35 centimetara, zbog čega njeni pratioci na Instagramu sumnjaju kako se studentica podvrgla estetskim zahvatima, što ona poriče.

Su redovno postavlja fotografije na Instagram, gdje je, osim za estetsku hirurgiju, optužuju i da svoje slike uređuje. Dvadesettrogodišnjakinja poriče i ove optužbe te kaže da je njen izgled potpuno prirodan te kako je sretna i zdrava. 

Mlada studentica nadala se ulasku u Ginisovu knjigu rekorda za najuži struk na svijetu, ali je pobijedila druga žena, sa strukom širokim samo 32 centimetra.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...