PROGNOZA VREMENA ZA VIKEND: Oblačno, ali suho

Više oblačnosti bit će u subotu, dok će u nedjelju u poslijepodnevnim satima doći do razvedravanja.

  • Vijesti

  • 01. Avg. 2020  01. Avg. 2020

  • 0

Danas u Bosni malo do umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima više oblačnosti u istočnim područjima i dijelu centralne Bosne. U Hercegovini pretežno sunčano.

Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. 

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. Više oblačnosti u jutarnjim satima. Jutarnja temperatura oko 15, a najviša dnevna oko 28 stupnjeva.

U nedjelju, 2. augusta, u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni će biti magle. Vjetar slab do umjerene jačine, istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 20, na jugu zemlje do 22, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 27 i 32, na jugu zemlje do 35 stepeni.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...