NATAŠA KANDIĆ I VESNA PEŠIĆ ODRŽALE LEKCIJU VUČIĆU: Evo šta su poručile povodom odlaska prvog Srbina na godišnjicu "OLUJE"

- Moramo žaliti sve žrtve, srpske i hrvatske i bošnjačke u ratovima devedesetih. Tako smo se postavili od početka ratova kada smo pred Predsjedništvom palili svijeće za sve žrtve nacionalističkih i idiotskih ratova koji su vođeni na teritoriji bivše Jugoslavije, nadovezala se Vesna Pešić.

  • Regija

  • 31. Jul. 2020  31. Jul. 2020

  • 0

Potpredsjednik hrvatske vlade, Srbin, Boris Milošević ide 5. avgusta na obilježavanje 25. godišnjice akcije "Oluja", što je izazvalo burne reakcije srpskih političara.

 foto: Beta

- Razgovarali smo u vladi i postigli dogovor sa SDSS da potpredsjednik Milošević ide u Knin, gdje će se obilježiti 25 godina od "Oluje". Dogovorili smo se da SDSS učestvuje u toj proslavi - rekao je hrvatski premijer Andrej Plenković.

Povodom ovog događaja oglasile su se Nataša Kandić i bivša političarka, Vesna Pešić.

Kandićeva je rekla kako kako Srbi moraju da se pozovu da pamte hrvatske žrtve u Krajini prije 1995. godine, kao i da političari treba da odaju poštu svim žrtvama, a onda se Pešićeva nadovezala i rekla kako se slaže sa svojom koleginicom po ovim pitanjima.

foto: printscreen/N1

- Slažem se s Natašom. Moramo žaliti sve žrtve, srpske i hrvatske i bošnjačke u ratovima devedesetih. Tako smo se postavili od početka ratova kada smo pred Predsjedništvom palili svijeće za sve žrtve nacionalističkih i idiotskih ratova koji su vođeni na teritoriji bivše Jugoslavije, nadovezala se Vesna Pešić.

PodsJećamo, hrvatski premijer Andrej Plenković najavio je da će potpredsjednik vlade iz SDSS-a Boris Milošević prisustvovati obilježavanju 25. godišnjice vojne akcije Oluja u Kninu, a da će ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved otići u Grubore.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...