USPJEŠAN START NAKON 16 MJESECI PAUZE: Nurkić briljirao u pobjedi Blazersa (VIDEO)

Jusuf Nurkić večeras je, nakon 16 mjeseci izbivanja sa parketa zbog povrede, a kasnije i zbog prekida sezone izazvanog koronavirusom, odigrao prvu zvaničnu utakmicu .

  • Sport

  • 01. Avg. 2020  01. Avg. 2020

  • 0

Košarkaši Portland Trail Blazersa pobijedili su u Orlandu nakon produžetka ekipu Memphis Grizzliesa rezultatom 140:135, a odličnu partiju u pobjedničkom timu pružio je bh. košarkaš Jusuf Nurkić. Za 33 minute provedene na parketu, postigao je 18 poena, dodao je devet skokova, šest blokada, pet asistencija i dvije ukradene lopte.

Nurkiću je ovo bila prva zvanična utakmica nakon 16 mjeseci pauze zbog povrede.

Ovaj meč bio je, ujedno, i derbi za osmu poziciju na Zapadnoj konferenciji. Naime, Grizzliesi su na toj posljednjoj poziciji koja vodi u play-off sa 32 i 34 poraza, dok Blazersi sada imaju omjer 30-37.




Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...