ZASTUPNICA SBB-a ŠIRI PANIKU: "Sve će nas pobiti!"

Federalna zastupnica Sanela Prašović-Gadžo napisala je na svom Facebook profilu da je Krizni štab skup nestručnih i lakrdijaških tipova koji ne znaju šta rade.

  • Mini market

  • 01. Avg. 2020  01. Avg. 2020

  • 5

- Bosna i Hercegovina je prva! Bravo! Želim čestitati svim “korona-skepticima”, junacima bez maski – tip “neće mene, ba”, relaks tipovima koji se naguravaju po kafanama i kafićima, posebne čestitke “nargilašima”, iskreno hvala i vrijednim planerima manifestacija – tip “vani može i 100, i 200, i 300…” i, na koncu, jedno veliko i iskreno hvala našim upravljačima krizom, kriznim štabovima i ministrima zdravstva. Pobit ćete nas sve. Samo naprijed - napisala je na svom Facebooku Sanela Prašović-Gadžo, zastupnica u Federalnom parlamentu i generalna sekretarka Saveza za bolju budućnost.

Između ostalog, navela je i da nakon prvog mjesta možemo biti i “grande šampioni po broju oboljelih i mrtvih”. 

– Impotentna vlast koju je strah uvesti red i upravljati krizom sukladno broju oboljelih i temeljem alarma koji vrišti, pošto ne zna kako, treba zamoliti Ambasadu Njemačke da nam pošalju epidemiologa koji će ovo urediti konkretnim mjerama i koji će stručno upravljati krizom. Krizni štab koji na spisku “preventivnih mjera” stavi da je dopušten rad nargila barova i korištenje nargila, a pri tom nema sistemski definiranu kontrolu mjera, je skup nestručnih i lakrdijaških tipova koji ne znaju šta i kako rade - napisala je Sanela Prašović-Gadžo, čije se primjedbe, vjerovatno, odnose i na njenog, inače jako stručnog i kompetentnog stranačkog šefa Fahrudina Radončića, koji je brže-bolje napustio Ministarstvo sigurnosti čim se uvjerio da koronavirus nije mačiji kašalj.

Prašović-Gadžo pozvala je sve prijatelje da se čuvaju, drže distancu, nose masku i da ruke peru po “200 puta dnevno”.

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...