PUCAO IZ AUTOMATSKE PUŠKE ISPRED LOKALA: Niko nije povrijeđen osim njega, policija privela...

...dvije osobe koje su ga pretukle.

  • Hronika

  • 01. Avg. 2020  01. Avg. 2020

  • 1

Ž. Ž. pretučen je u petak na parkingu ispred jednog lokala u Prnjavoru nakon što je, kako se sumnja, tokom tuče sa još dvije osobe pucao iz automatske puške, prenose "Nezavisne novine".

Zbog sumnje da su nanijeli povrede Ž. Ž., policija je uhapsila D. Ž. i M. Ž.

"Od strane vlasnika ugostiteljskog objekta u Prnjavoru prijavljeno je da je došlo do tuče između tri lica ispred ugostiteljskog objekta te da je jedno lice ispalilo više hitaca iz automatske puške. Policijski službenici su utvrdili da je automatska puška vlasništvo Ž. Ž. te da je isti ispalio pet hitaca po parking-prostoru, kojom prilikom niko nije povrijeđen", saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Ž. Ž. je prevezen u UKC RS-a zbog zadobijenih povreda u tuči, a protiv njega će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka zbog ugrožavanja sigurnosti i nedozvoljene proizvodnje i prometa oružja ili minsko-ekspozivnih materija. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a u toku je kriminalistička obrada navedenih osoba.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...