Evropa
NEMA TANJE FAJON: Slovenski SD utvrđuje kandidacijsku listu za Evropski parlament
Prije 7 min0
Brz način da pripremite sočni paradajz.
Gastro
01. Avg. 2020 01. Avg. 2020
0
500 gr paradajza
250 gr parmezana
4 kašike maslinovog ulja
1 kašika origana
so
biber
1. Paradajz operite i izrežite na kriške.
2. Poredajte u tepsiju obloženu pek papirom pa pospite rendanim parmezanom.
3. Prelijte maslinovim uljem i origanom.
4. Pecite u rerni zagrijanoj na 200 stepeni oko 15 minuta.
Prijatno! :)
(SB/Domacica.com)
Evropa
NEMA TANJE FAJON: Slovenski SD utvrđuje kandidacijsku listu za Evropski parlament
Prije 7 min0
Show
OSUMNJIČENA ZA VEZE S NARKO KARTELOM: Influenserica Adna Helić oglasila se nakon puštanja iz pritvora
Prije 10 min0
Društvo
STVARNI PROBLEMI GRAĐANA: Banjalučani traže hitno rješavanje saobraćaja na istočnom tranzitu, gdje su česte nesreće
Prije 13 min0
Politika
MILIĆEVIĆ OTKRIO: Djelimično riješen problem finansiranja SDS-a
Prije 18 min0
Gastro
RECEPT ZA BUREK HARISA DŽINOVIĆA: Neki ga ne vole sa ovim dodatkom
Prije 23h0
Gastro
JEFTIN, SOČAN, A USPIJEVA SVIMA: Ako volite egzotični ukus kokosa, ovo je idealan recept za vas
23. Apr. 20240
Gastro
TOPI SE U USTIMA: Na brzinu napravite desert s istoka i oduševite ukućane… (VIDEO)
23. Apr. 20240
Gastro
ZA PRAVE GURMANE: Danas pravimo piletinu na mađarski način, nema joj ravne… (VIDEO)
24. Apr. 20240
trenutak ...
Komentari - Ukupno 0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.