DŽEKO JE PRAVI DŽEK: Edin častio večerom cijelu ekipu Rome

Prema onome što je objavila italijanska La Repubblica, kapiten Rome i bh. reprezentacije Edin Džeko napravio je gest vrijedan pažnje.

  • Zabava

  • 01. Avg. 2020  01. Avg. 2020

  • 0

Kako su objavili, on je cijelu ekipu Rome koja se nalazi u Torinu, odveo na večeru u poznati restoran "Catullo".

Cilj bh. kapitena je da podigne atmosferu u ekipi uoči završnice sezone, objavili su Italijani.

Roma je nakon pobjede nad Torinom ostala u ovom gradu, gdje večeras igraju protiv Juventusa. Mnogo bitniji susret je onaj u četvrtak protiv Seville u osmini finala Lige Evrope.

Pogledajte ovdje: https://video.repubblica.it/edizione/roma/roma-dzeko-porta-tutti-a-cena-a-torino-per-compattare-la-squadra-in-vista-del-siviglia/364930/365482?utm_source.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...