CIK BiH OVJERIO 77 PRIJAVA KOALICIJA: Vraćeno ili u cijelosti odbijeno...

Na današnjoj sjednici ovjereno je i osam lista nezavisnih kandidata.

  • Politika

  • 01. Avg. 2020  01. Avg. 2020

  • 0

Centralna izborna komisija BiH danas je na 44. hitnoj, korespodentnoj sjednici ovjerila 77 prijava koalicija u potpunosti, 45 prijava koalicija vraćeno je na uređivanje i otklanjanje nedostataka, dok je sedam prijava odbijeno u cijelosti zbog neispunjavanja zakonskih uvjeta.

Također, na današnjoj sjednici ovjereno je i osam lista nezavisnih kandidata, dok su dvije prijave za ovjeru lista nezavisnih kandidata vraćene na uređivanje i otklanjanje nedostataka, saopćeno je iz CIK-a.

Rok za otklanjane nedostataka je dva dana od dana dostave obavještenja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...