ŽELJO STARTOVAO FURIOZNO: Ovo može samo Amar Osim (VIDEO)

Za Amara Osima se sa sigurnošću može reći da je jedan od najboljih trenera koji su ikada radili ili rade u Premijer ligi BiH.

  • Sport

  • 02. Avg. 2020  02. Avg. 2020

  • 0

U utakmici Osim se odlučio za neobičan potez koji se definitivno ne viđa svaki dan na fudbalskim terenima, posebice ne u BiH.

Iskusni stručnjak je u 65. minuti dao priliku za igru mladom Sedadu Subašiću, ali mladi krilni fudbaler se nije dugo zadržao na terenu.

S obzirom da ove sezone ima mogućnost od pet izmjena u susretu protiv Veleža Osim je posljednju promjenu iskoristio da promijeni Subašića i to u 87. minuti.

Da li se radi o povredi ili je pak Osim nezadovoljan onim što je prikazao mladi fudbaler, vjerovatno ćemo saznati nakon press konferencije.

Tako se 19-godišnjak na terenu zadržao svega 20-ak minuta, a priliku umjesto njega je dobio Ivan Milićević kojem je to bio debi u plavom dresu. 

Željo je pobijedio 3:0. Pogledajte sve golove i najbolje prilike oba tima.

 

(SportSport.ba) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...