PREDSJEDNIK BARCELONE OTVORIO KARTE: Evo ko će trenirati Miralema Pjanića iduće sezone

Španski mediji su već smijenili i prežalili trenutnog trenera Barcelone Quique Setiena nakon što je u finišu prošle sezone Primere ostao bez titule koju je osvojio najveći rival Real Madrid, ali on nije smijenjen.

  • Sport

  • 02. Avg. 2020  02. Avg. 2020

  • 0

Mnogi sada špekulišu o tome da će se sačekati završnica Lige prvaka prije nego mu bude uručen otkaz, no s tim se ne slaže predsjednik Barcelone Josep Bartomeu.

"Quique je naš trener uz kojeg smo stali od početka i koji nije doveden zbog samo nekoliko utakmica. On će nas voditi i naredne sezone", istakao je Bartomeu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...