NE LIČI NA SEBE: Slavna Adele odala priznanje kolegici s estrade, fanovi je jedva prepoznali… (FOTO)

Britanska pop zvijezda Adele (32) svoje je obožavatelje u proteklih nekoliko mjeseci u više navrata iznenadila nevjerovatnom transformacijom nakon što je smršavjela više od 40 kilograma.

  • Show

  • 03. Avg. 2020  03. Avg. 2020

  • 0

Svaka njezina objava njezinim je brojnim obožavateljima izgledala još nevjerovatnije nego prethodna, a svi oni koji i sami imaju problema s kilogramima, pohitali su da saznaju tajnu njezinog uspjeha. Naravno, nema je. Kao i uvijek, bili su potrebni predan rad i pravilna ishrana, o čemu je govorio njezin kondicijski trener. 

U svom posljednjem obraćanju na Instagramu Adele je iskoristila priliku da oda počast još jednoj planetarno popularnoj pjevačici Beyoncé (38) i njezinom posljednjem vizuelnom albumu "Black is King".

- Hvala ti, kraljice, što se uvijek osjećamo voljeno kroz tvoju umjetnost - napisala je Adele uz fotografiju, a fanovi britanske pop dive obasipali su je komplimentima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...