BILA JE KUHARICA: Preminula žena koja je imala 350 kg, godinama živjela vezana za krevet (VIDEO)

Bila je kuharica prije nego što je morala da se odrekne karijere zbog viška kilograma.

  • Šareni svijet

  • 03. Avg. 2020  03. Avg. 2020

  • 0

Ljubov Nurdinova, Ruskinja koja je nekada imala najviše kilograma, umrla je u 57. godini, prenijeli su ruski mediji.

Iako je u posljednjih nekoliko godina smršala 200 kilograma, borila se sa depresijom.

Živjela je u Tjumenu u Sibiru, oko 2.000 kilometara istočno od Moskve, i postala je poznata širom nacije nedugo prije smrti nakon nevjerovatne transformacije ranije ove godine.

Nurdinova je godinama bila vezana za krevet, a o njoj je vodio računa njen 25-godišnji sin. Živjela je od socijalne pomoće, a nakon poziva u pomoć primljena je u bolnicu gdje je sa 350 kilograma spala na 150.

U aprilu je imala i operaciju, te je nakon nje mogla čak i da ide stepenicama.

Nurdinova je inače bila kuharica prije nego što je morala da se odrekne karijere zbog viška kilograma.

Iako je željela da druge inspiriše svojom pričom, u maju je primljena u bolnicu nakon što je popila 47 tableta antidepresiva.

Kako su ljekari kasnije potvrdili, ona je bila u depresiji, a na pitanja novinara nije odgovarala od juna. U subotu je potvrđeno da je umrla.

 Video

     

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...