NEVRIJEME STIGLO DO ZAGREBA: Najgore slijedi tokom noći (VIDEO)

Nevrijeme praćeno pljuskovima s grmljavinom koje je u ponedjeljak poharalo Istru i karlovačko područje stiglo je u večernjim satima i u Zagreb.

  • Regija

  • 03. Avg. 2020  

  • 0

Gotovo pola sata pljusak praćen grmljavinom padao je u hrvatskoj metropoli, a prema najavama DHMZ-a tokom noći će pljuskovi biti češći i intenzivniji.

Iako iz nekih dijelova grada stižu informacije da je saobraćaj otežan zbog većih količina vode na cesti, podvožnjak na Miramarskoj cesti, kritičnoj točki svake zagrebačke poplave, ovoga puta nije poplavljen.

- Kada se odvodi očiste, poplave nema, napisao je na svom Facebooku zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek koji se u večernjim satima provozao podvožnjakom.

Slične vremenske prilike u Hrvatskoj očekaju se i u utorak, posebno u poslijepodnevnim satima. Vjetar će biti slab, u drugom dijelu dana umjeren sjeverni i sjeveroistočni. 

Najniža jutarnja temperatura zraka oko 18, a najviša dnevna od 24 do 26 °C.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...