TOTALNA PROMJENA: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u naredna tri dana

Donosimo vam vremensku prognozu za utorak, srijedu i četvrtak.

  • Vijesti

  • 04. Avg. 2020  04. Avg. 2020

  • 0

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša se očekuje u južnim i jugozapadnim dijelovima. Tokom dana kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju i u ostalim područjima. Lokalno je moguća i pojava grada. Intenzivnije padavine se očekuju u Hercegovini. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera, koji će krajem dana promijeniti smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između 15 i 20, na jugu zemlje do 24, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 30, na jugu zemlje do 31 stepen.

U srijedu se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Intenzivnije padavine se očekuju u sjeveroistočnim djelovima. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21, na jugu zemlje od 24 do 27 stepeni.

U četvrtak će u Bosni i Hercegovini preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Krajem dana, postepeni prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 17, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 19 i 25, na jugu zemlje do 29 stepeni.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...