SAD MOŽE U NOVE OPSTRUKCIJE: Dragan Čović se retestirao na koronavirus...

Predsjednik HDZ-a BiH i zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović oporavio se od virusa Covid-19, pokazali su obavljeni kontrolni testovi.

  • Politika

  • 04. Avg. 2020  04. Avg. 2020

  • 0

Čović je izrazio duboku zahvalnost zdravstvenim radnicima, iznova pozivajući stanovnike Bosne i Hercegovine na pridržavanje propisanih epidemioloških mjera kako bi se spriječilo daljnje širenje koronavirusa.

Također, on je uputio zahvalu i svima onima koji su mu u prethodnom razdoblju na bilo koji način uputili riječi potpore te zaželjeli brz oporavak. Uz savjete i preporuke liječnika Čović se vraća redovitim dužnostima i obvezama, saopćeno je iz HDZ-a BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...