PURITANSKA POLICIJA: Mlada žena zamalo završila iza rešetaka zbog - tangi!

Zapanjujući video prikazuje mladu ženu kako je policajci stavljaju u lisice na plaži u Sjevernoj Karolini nakon što je 'neka Karen' pozvala policajce i požalila se na njene tange.

  • Šareni svijet

  • 04. Avg. 2020  04. Avg. 2020

  • 0

Sam Panda, profesionalni zračni tehničar, uživala je u pijesku i suncu ovog vikenda na plaži. Međutim, njen užitak je brzo bio pokvaren nakon što su se pojavili policajci - i sve zbog toga što, kako je rekla, druga žena nije odobravala njen kupaći kostim.

"Žena je pozvala policajce zbog mog bikinija", napisala je na Facebooku i podijelila video. "Tako je sve počelo. Neka Karen je odlučila da je moje tijelo uvredljivo za nju i pokazala svom djetetu da to tijelo jednog dana može dovesti do njenog hapšenja."

"Zašto je ilegalno nošenje bikinija na plaži?", pita muškarac iza kamere, a Sam dodaje: "To doslovno nosim svaki dan."

Međutim, kada dođu do automobila, policajac naglas pročita zakon u kojem stoji da je „nezakonito da se bilo ko pojavljuje go“ na javnim plažama.

"Nisam gola!", Sam dodaje. Policajac odgovara da nosi tange, što Sam kaže da nije golotinja.

"Stavili ste mi lisice zbog toga što sam u tangama!", kaže, moleći policajca da je pusti.

Na kraju ju je policija ipak pustila, a Sam je čitav incident objavila na svom Facebooku.

Viral: Sam later shared the video on Facebook — where she didn't complain about the officers, but about the woman who called the police on her in the first place

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...