VIDEO KOJI LEDI KRV U ŽILAMA: Pravo je čudo da u ovom stravičnom sudaru niko nije ozbiljnije ozlijeđen, sve mogu zahvaliti…

Da je Nissan udario Teslu u prednji bočni dio, gdje se nalazio vozač, posljedice bi sigurno bile ozbiljnije.

  • Auto

  • 04. Avg. 2020  

  • 0

Strašan sudar dogodio se u South Abington Townshipu, u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji. Vozač Nissan Sentre izgubio je kontrolu nad vozilom, prešao je rubnik i udario u bočni dio Teslinog Modela X u drugoj prometnoj traci. Pravo je čudo i sreća da u ovoj nesreći niko nije ozbiljnije ozlijeđen, prenosi „Slobodna Bosna“.

Vozač Nissana i putnica u Tesli imaju samo lakše ozlijede. Da je Nissan udario Teslu u prednji bočni dio, gdje je vozač, posljedice bi sigurno bile ozbiljnije.

Za sve je zaslužna i čvrstoća oba automobila…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...