ZABLISTAO MAJSTOR DŽANAN: Senzacija u Orlandu, Netsi slavili u dramatičnoj završnici, Musa pogodio neke od ključnih poena… (VIDEO)

Iako im gotovo niko nije davao šanse, slabašni Netsi su uspjeli da savladaju lidera Istočne konferencije sa tri koša razlike i na taj način naprave senzaciju.

  • Sport

  • 04. Avg. 2020  

  • 1

Meč je bio vrlo nezivjestan do posljednjih sekundi, a na kraju su Netsi upisali tijesnu pobjedu. Sasvim su je zaslužili obzirom da su vodili gotovo od početka do kraja meča.

Bh. reprezentativac Džanan Musa dobio je prilično veliku minutažu na ovom susretu i

iskoristio ih na vrlo dobar način jer je ubacio osam poena uz šut iz igre tri od sedam, a osim toga zabilježio je pet skokova i tri asistencije. Na parketu je proveo nešto manje od 19 minuta.

Najefikasniji na susretu bio je Timothe Luwawu-Cabarrot iz Netsa sa 26 poena. Kod Milwaukeeja je jednu od lošijih partija sezone pružio Giannis Antetokounmpo koji je ubacio 16 koševa i dodao tek šest skokova i četiri asistencije.

Netsi su nakon trijumfa ostali osmi na Istoku i gotovo osigurali play off, dok su Bucksi još uvijek prvi sa omjerom 54-14.

Brooklyn Nets - Milwaukee Buck 119:116

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...