EPILOG STRAVIČNOG SUDARA NA MAKLJENU: Vozač Mercedesa preminuo nakon što je njegovo vozilo smrskala prikolica šlepera...

Dvadesetpetogodišnji M. S., koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na putu Gornji Vakuf - Prozor, na prijevoju Makljen, preminuo je usljed teških povreda. 

  • Hronika

  • 05. Avg. 2020  05. Avg. 2020

  • 0

Mladić je nakon nesreće vozilom Hitne pomoći prevezen ka mostarskoj bolnici, ali je preminuo na putu ka KUM-u.

Ljekari su ga po prijemu pokušali reanimirati, ali neuspješno.

Nesreća se dogodila jučer oko 19 sati.

Tada se, iz zasad nepoznatih razloga, otkačila prikolica šlepera i udarila u Mercedes, kojim je upravljao stradali mladić.

Uviđaj su, pod nadzorom dežurnog tužioca, obavili pripadnici MUP-a HNK, a u toku je utvrđivanje svih okolnosti ove tragične nesreće.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...