AKO STE JE VIDJELI, ODMAH OBAVIJESTITE POLICIJU: U toku je velika potraga za nestalom ženom, u akciju se uključili i mještani…

Sokolačka policija saopćila je da će danas, u saradnji sa pripadnicima Civilne zaštite, krenuti u opširnu potragu za Nadom Dobrilović (68) iz sela Mandra kod Sokolovića, čiji je nestanak prijavljen u nedjelju, 2. augusta.

  • Hronika

  • 05. Avg. 2020  05. Avg. 2020

  • 0

Iz Policijske stanice Sokolac pozivaju i lokalno stanovništvo da se od 8 sati priključi potrazi za nestalom osobom.

U saopćenju se navodi da se, prema prijavi člana porodice, Nada Dobrilović udaljila od kuće u selu Mandra u nepoznatom pravcu i da od tada nemaju informacije od njoj.

Načelnik općine Sokolac Milovan Bjelica rekao je da je u ponedjeljak, 3. augusta, u akciji potrage i pretresa terena uz upotrebu dronova učestvovalo 20 policajaca, 10 pripadnika Civilne zaštite i nekoliko mještana sela Mandra i da nije nađen nikakav trag.

Prema izjavi člana porodice koji je prijavio nestanak, nestala žena je visoka oko 170 centimetara, kraće kose ofarbane u crveno, plavih očiju, bez posebnih znakova na licu, a prilikom odlaska od kuće, nosila je roze majicu dugih rukava te sivi donji dio trenirke, navodi se u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...