DŽEKO IM NE TREBA: Inter dovodi hrvatskog napadača

Sve zavisi od novog trenera tima iz Milana.

  • Sport

  • 05. Avg. 2020  05. Avg. 2020

  • 1

Nakon neslavnog odlaska iz Juventusa i neuspješne avanture na Bliskom istoku, Mario Mandžukić mogao bi se na velika vrata vratiti u evropski nogomet, pišu Sportske.ba.

"La Gazzetta dello Sport" piše da je hrvatski as jedna od opcija za novog napadača Intera, ali i da njegov dolazak ovisi o tome ko će biti na klupi milanskoga kluba. Antonio Conte pod velikim je pritiskom nakon navodne izjave da bi se želio vratiti u Juventus i šuška se da bi se mogao rastati s Interom, iako je on demantovao glasine i rekao da je posvećen novoj sezoni s crno-plavima.

No, ako se Conte i Inter zaista rastanu, glavni favorit za upražnjeno mjesto bit će Max Allegri. On bi, piše "La Gazzetta", kao slobodnog igrača doveo Mandžukića, s kojim je sjajno sarađivao u Juventusu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...