NOVA INVESTICIJA PERE GUDELJA I NJEGOVOG “MALOG FIS-a”: Ulaže oko 100 miliona KM na Vlašiću u...

Informaciju da Pero Gudelj i njegov “Mali FIS” ulažu oko 100 miliona KM na Vlašiću, potvrdilo je i travničko Općinsko vijeće na današnjoj sjednici, na kojoj su prihvatili prijedlog odluke o aktiviranju centralne razvojne subzone.

  • Ekonomija

  • 05. Avg. 2020  05. Avg. 2020

  • 0

Insvesticija će biti, kaže predsjedavajuća Općinskog vijeća Vlatka Lukić, na području Mudrika, piše Hayat.

- "Mali FIS" podnio je zahtjev nadležnoj općinskoj službi u kojem stoji da su zainteresirani da investiraju oko 100 miliona KM u Mudrikama. To je jedan jako dobar potez, kojim bismo popravili kvalitet turizma i pojačali turističko-ugostiteljske kapacitete – rekla je Lukić.

Do komentara vlasnika “Malog FIS-a”, nismo mogli doći zbog, kako su nam rekli, njegovog zdravstvenog stanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...